søndag 2. oktober 2011

Starten

Siden jeg har valgt å kalle min blogg for vIKTigbloggen vil jeg starte opp med å si noe om hva IKT står for.  IKT er forkortelse av Informasjon- og kommunikasjonsteknologi som handler om programvare, datamaskiner, teletjenester, mobiltelefoner, videokamera og læren om det tekniske utstyret og virkemåten. I tillegg må vi også ta med anvendelsen av teknologien. Når vi ser på dette i sin helhet kan man jo si at det er ganske viktig i vårt samfunn og derfor har jeg valgt å kalle min blogg for vIKTigbloggenJ.

3 kommentarer:

 1. Hei Abbe. Da er også du igang med denne bloggingen. Velkommen.

  Mange er godt i gang, og skriver og tenker som bare det. Flere gode og teoretiske innlegg og kommentarer er gitt.

  Fint med din forsiktige innledning. Gleder meg til å følge deg, og spesielt perspektivene rundt anvendelsen av denne IKTen. Lykke til.

  SvarSlett
 2. Kuuuuult bloggnavn, og vIKTig utgangspunkt i førsteinnlegget ditt! Kanskje skulle vi begynne å differensiere IKT-begrepet? Det handler vel ikke egentlig om en teknologi, men flere, - altså digitale teknologier. Kunne vært interessant å høre litt om hvordan dere forholder dere til disse teknoloigene på skolen din, - og hvilke lederutfordringer dete skaper

  SvarSlett
 3. Eg venter på meir! Har sjølv måttet ta meg eit tak i nakken for stadig å skriva noko nytt, men eg liker denne forma, då!

  SvarSlett